1-36 no 82 dzērieniem
Ābolu brandavs 0.5l , 42%
Dzēriens, kas gatavots pēc īpašas destilācijas metodes no mūsu pašu āboliem. Pēc garā ceļa no ābola novākšanas brīža līdz kļuvis par brandavīnu, tas ir atpūties ozolkoka mucā, lai tiktu pildīts pudelēs un iepriecinātu Jūs, stāstot par saviem piedzīvojumiem.
Ābolu cidoniju saldais baltvīns , 0.75l, 12%
Alk. 12%, tilp. 750 ml. Piesātināts, biezs un tumīgs, lēni baudāms, salds baltvīns ar izteiktu cidoniju aromātu un skābumu. Pēcgaršā viegls mežābolu sausums. Pasniegšanas temperatūra 8˚- 12˚C.
Ābolu pārcēlājs, 0.5l , 70%
Ābolu pārcēlājs 70% Dzīve ir kā upe, kas plūst strauji, dažkārt lēnāk. Pa ceļam satiekot dzīvīgas krāces un mutuļojošus dziļus atvarus. Neviens nevar pretoties šim varenajam spēkam – tikai Pārcēlājs, kas nenogurstot strādā dienu no dienas, gadu pēc gada, lai pārceltu uz laimīgo krastu. Latvija ir ābolu zeme, kur gandrīz
Ābolu pārcēlājs, 0.5l , 40%
Ābolu pārcēlājs 40% Dzīve ir kā upe, kas plūst strauji, dažkārt lēnāk. Pa ceļam satiekot dzīvīgas krāces un mutuļojošus dziļus atvarus. Neviens nevar pretoties šim varenajam spēkam – tikai Pārcēlājs, kas nenogurstot strādā dienu no dienas, gadu pēc gada, lai pārceltu uz laimīgo krastu. Latvija ir ābolu zeme, kur gandrīz
Ābolu sausais ledus vīns 0.375 , 13%
Ābolu sausais ledus vīns Latvija ir ābolu zeme, kur gandrīz pie katras mājas ir pa vairākām ābelēm. Maijā un jūnijā ābeļziedu aromāts pārņem dārzus un vilina bites apputeksnēt ziedus, lai jau pavisam drīz aizmestos pirmie āboli. Šķirņu daudzveidība ļauj mums baudīt šos gardos augļus dārzā no augusta līdz pat decembrim.
AMOUR LUPOMAX® 6.5%, 0,44l (NURME)
Juicy IPA, 6.5%, 0,44l
Aveņu liķieris , 0.5l , 28%
Aveņu liķieris saldiem mirkļiem kopā ar otro pusīti, draugiem vai tuviniekiem, kas vēlas tikt apburti ar maigumu, sulīgumu un dziļo sarkano krāsu.
Biešu pārcēlājs , 0.5l , 40%
Biešu pārcēlājs 40% Dzīve ir kā upe, kas plūst strauji, dažkārt lēnāk. Pa ceļam satiekot dzīvīgas krāces un mutuļojošus dziļus atvarus. Neviens nevar pretoties šim varenajam spēkam – tikai Pārcēlājs, kas nenogurstot strādā dienu no dienas, gadu pēc gada, lai pārceltu uz laimīgo krastu. Bietes sēj laukā no marta beigām
Brūkleņu pussausais sarkanvīns , 0.75l , 11%
Pussauss sarkanvīns, kam pēc ilgstošas raudzēšanas ar sēkliņām un miziņām akcentēts brūklenei raksturīgais viegli rūgtenais sausums. Pasniegšanas temperatūra 18˚- 20˚C.
Brūkleņu saldais sarkanvīns , 0.75l, 11%
Alk. 11%, tilp. 750 ml. Viegli baudāms saldais sarkanvīns ar brūklenei raksturīgo rūgteno skābumu. Pasniegšanas temperatūra 18˚- 20˚C.
Brūnais ābolu pārcēlājs, 0.5l , 40%
Brūnais ābolu pārcēlājs Dzīve ir kā upe, kas plūst strauji, dažkārt lēnāk. Pa ceļam satiekot dzīvīgas krāces un mutuļojošus dziļus atvarus. Neviens nevar pretoties šim varenajam spēkam – tikai Pārcēlājs, kas nenogurstot strādā dienu no dienas, gadu pēc gada, lai pārceltu uz laimīgo krastu. Latvija ir ābolu zeme, kur gandrīz
Burkānu pārcēlājs, 0.5l , 40%
Burkānu pārcēlājs 40% Dzīve ir kā upe, kas plūst strauji, dažkārt lēnāk. Pa ceļam satiekot dzīvīgas krāces un mutuļojošus dziļus atvarus. Neviens nevar pretoties šim varenajam spēkam – tikai Pārcēlājs, kas nenogurstot strādā dienu no dienas, gadu pēc gada, lai pārceltu uz laimīgo krastu. Burkānu sēšanas laiks katrā saimniecībā var
Dzērveņu uzlējums, 0.5 , 40%
Dzērveņu uzlējums ļauj izgaršot vienu no Latvijas vērtīgākajām ogām spēcīgā dzērienā izteikti sārtā krāsā, ar dzērveņu skābumu un saldeno sēkliņu aromātu.
Džins 0.5l , 42%
Džins, kura garšā lielu nozīmi spēlē rabarbers. Tā garšu lieliski papildina mūsu reģionam raksturīgie garšaugi un kadiķogas.
Džins 100ml, 42%
Alk. 42%, tilp. 100 ml. Džins, kura garšā lielu nozīmi spēlē rabarbers. Tā garšu lieliski papildina mūsu reģionam raksturīgie garšaugi un kadiķogas.
ĒRKŠĶOGU GOSE 4.4% 5%
Mango sour vai pazīstams kā mango skābais eils, tiek brūvēts, izmantojot mango biezeni, un tiek raudzēts trīs reizes. Pirmajā posmā alu paskābina, otrajā posmā pievieno raugu, bet trešajā fermentācijas posmā pievieno saldu mango biezeni, kas piešķir alum balansētu, sulīgu, nogatavojušos mango garšu.
HERBAL IPA ALUS 0,44l 6%
HERBAL IPA (Indijas gaišais eils) tiek brūvēts izmantojot piecu veidu apiņus CASCADE, AMARILLO, CHINOOK, COMET, SIMCOE, kas sniedz patīkamu rūgtumu. Sausās apiņošanas vietā, pievienota piparmētra un virši, kas alus baudītājam sniedz atsvaidzinoši herbālu pēcgaršu.
IMPERIAL HONEYBERRY SOUR 0,44l 8%
Sausseržu imperial sour alus vai skābais eils, tiek brūvēts, izmantojot sausseržu ogas un sulu, kas piešķir alum balansētu, sulīgu, nogatavojušos sausseržu garšu, kas atgādina zilenes un meža mellenes. Bioloģiskās, gardās un vitamīniem pilnās sausseržu ogas iegūtas no “Krastkalnu Ogas” Latvija. Japāņu valodā Sausseržu oga ir “Haskap”, kas nozīmē ilgmūžības un
KARSTVĪNS, 9%, 0.75L
Karstvīns, kas garšo kā pirarkūkas. Gatavots no upeņu un aroniju vīna, izcils vēsiem rudens un ziemas vakariem.
Lāceņu liķieris 0,2 , 30%
Īsts sapnis baudot Latvijas neatkārtojamās dabas bagātības! Lācenes dzērienam dod medainu saldumu un to burvīgo zeltaino krāsu. Liķieris būs piemērots tiem, kas iecienījuši saldus dzērienus, lāceņu mīļotājiem, kā arī gardēžiem, lai padarītu savu svētku galdu tiešām īpašu.
LIMBO CHERRYCOT 7%, 0,44l (NURME)
Imperial fruity sour, 7%, 0,44l
MANGO SOUR 0,44l 5%
Mango sour vai pazīstams kā mango skābais eils, tiek brūvēts, izmantojot mango biezeni, un tiek raudzēts trīs reizes. Pirmajā posmā alu paskābina, otrajā posmā pievieno raugu, bet trešajā fermentācijas posmā pievieno saldu mango biezeni, kas piešķir alum balansētu, sulīgu, nogatavojušos mango garšu.
Melleņu liķieris, 0.5 , 19%
Melleņu liķieris ļauj izjust Latvijas mežu burvību ar savu neatkārtojamo garšu – zīdainās ogas, nepieradinātās dabas takas un jūlija svelmaino dienu saldums.
Omītes saldais vīns , 0.75l, 13%
Omītes saldais vīns Omītes dārzā(Gaujas nacionālā parka teritorijā), mežā un purvā ievāktas ogas, raudzētas visas vasaras garumā. Dzēriens pagatavots no 10 ogu maisījuma: jāņogas, avenes, ērkšķogas, brūklenes, mellenes, rabarberi, zemenes, āboli, aronijas. Vīns labi saderēs ar saldajiem ēdieniem un sieru. Ieteicams lietot atdzesētu +14˚C. Satur sulfītus. Omītes stāsts Klāt
PINEFRUIT IPA 0,33, 5,7%
Forest IPA, 5,7%, 0,33l (NURME)
Plūmju saldais sarkanvīns , 0.75l , 14%
Salds deserta vīns, kas gatavots no trīs plūmju šķirnēm. Katra no šķirnēm izceļ ogas labākās īpašības. Pasniegšanas temperatūra 18˚- 20˚C.
Priežu čiekuru pārcēlājs , 0.5l , 40%
Priežu čiekuru pārcēlājs 40% Dzīve ir kā upe, kas plūst strauji, dažkārt lēnāk. Pa ceļam satiekot dzīvīgas krāces un mutuļojošus dziļus atvarus. Neviens nevar pretoties šim varenajam spēkam – tikai Pārcēlājs, kas nenogurstot strādā dienu no dienas, gadu pēc gada, lai pārceltu uz laimīgo krastu. Čiekuri priežu zaros veidojas gan
Pussaldais aroniju vīns , 0.75l , 13%
Pussaldais aroniju vīns Aronijas ir plaši sastopamas ogas Latvijā. Tās audzē gan piemājas dārzos, gan kā dzīvžogu gar privātmājām, gan lielos laukos. Tomēr svaigā veidā šīs ogas daudz neapēdīsi to sīvās garšas dēļ. Aronijas toties ir iecienītas pārstrādē. Vispopulārākais bezalkoholiskais pārstrādes veids ir sīrupa gatavošana, savukārt mums vairāk interesē atspoguļot
Pussaldais brūkleņu vīns , 0.75l , 13%
Pussaldais brūkleņu vīns Brūklenājus mežā droši vien būs redzējis katrs, jo visu gadu tie saglabā savu zaļo krāsu. Ziedus varam vērot maijā, jūnijā, bet pirmās sārtās ogas jau jūlija beigās. Tomēr vislabākais brūkleņu lasīšanas laiks ir augusta beigas, septembris, kad vairākums ogu ir sasniegušas savu gatavības pakāpi. Ogas ievāktas Gaujas
Pussaldais brūkleņu vīns ar kaķi , 0.75l, 13%
Pussaldais brūkleņu vīns ar kaķi Brūklenājus mežā droši vien būs redzējis katrs, jo visu gadu tie saglabā savu zaļo krāsu. Ziedus varam vērot maijā, jūnijā, bet pirmās sārtās ogas jau jūlija beigās. Tomēr vislabākais brūkleņu lasīšanas laiks ir augusta beigas, septembris, kad vairākums ogu ir sasniegušas savu gatavības pakāpi. Ogas
Pussaldais bumbieru vīns 0.75 , 13%
Pussaldais bumbieru vīns ir viegls, liegs baudījums relaksējošai dienai. Pēc salduma vīns balansē starp pussaldo un pussauso vīnu. Tam piemīt neliels Latvijas bumbiera rūgtumiņš. Iesakām pie zivju ēdieniem un augļiem.
Pussaldais ceriņu vīns, 0.75l , 13%
Pussaldais ceriņu vīns Vīnu (raudzētu dzērienu) ir iespējams uztaisīt gan no ogām, gan augļiem, augiem un pat ziediem. Droši vien katrs Latvijas iedzīvotājs maijā un jūnijā ir ticis apburts ar ceriņu saldo smaržu, kas vilina meklēt laimīgos ziediņus jeb laimītes. Par laimītēm sauc tādu ziedu, kam ir vismaz 5 ziedlapiņas
Pussaldais cidoniju dzirkstošais vīns, 0.75l , 13%
Pussaldais cidoniju dzirkstošais vīns Cidonijas ir dārza augļi, kas aug nelielos krūmos. Maijā un jūnijā tās priecē ar spilgtiem, koši oranžiem ziediem, bet septembrī sāk gatavoties. Kad tās kļuvušas zeltaini dzeltenas un visu dārzu ieskauj cidoniju aromāts, ir īstais laiks lasīšanai un pārstrādei. Augļi ievākti Gaujas Nacionālā parka teritorijā bioloģiskajā