Mēs izmantojam sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi un mūsu pakalpojumus. Turpinot lietot šo vietni, jūs apstiprinat, ka esat 18 gadus vecs un piekrītat privātuma politikai & noteikumiem un nosacījumiem
Taure Sauc! Senās tradīcijās taures skaņas simbolizēja medību sākumu un beigas. Tā kā īstiem medniekiem pirms medībām nav pieņemts neko novēlēt vai runāt par medījumu, šis ir dzēriens, ar kuru vērts padalīties ar citiem brigādes biedriem, jau sēžot pie vakara ugunskura.
Ogas, ko izmanto uzlējuma ražošanas procesā, tiek vāktas un atlasītas ar rokām tieši augšanas reģionā, kas garantē, ka uzlējumu ražo tikai no kvalitatīvām izejvielām un piešķir dzērienam īpaši piesātinātu garšu.
Uzlējums tiek izturēts ozolkoka mucās, ko tradicionāli izmanto konjaku un viskiju ražošanā. Noslēdzošs etaps – izturēšana gadsimtu vecās tērauda tvertnēs. Uzlējumam ir dzintara krāsa un sūra garša.
Uzlējums tiek izturēts ozolkoka mucās, kupāžas sagatavošana notiek zemā temperatūrā: kupāžas sirds tiek izturēta mucās un vēlāk sasaldēta. Šī metode piešķir uzlējumam piesātinātu ķiršu ogu garšu.