Mēs izmantojam sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi un mūsu pakalpojumus. Turpinot lietot šo vietni, jūs apstiprinat, ka esat 18 gadus vecs un piekrītat privātuma politikai & noteikumiem un nosacījumiem
Aperitīvs Aperol ir viegls, bet ar piesātinātu, kompleksu un bagātīgu garšu, ko rada bitters, saldie augi un citrusa augļi. Saulains un atspirdzinošs, ar dominējošu apelsīnu garšu.
Aperitīvs Aperol ir viegls, bet ar piesātinātu, kompleksu un bagātīgu garšu, ko rada bitters, saldie augi un citrusa augļi. Saulains un atspirdzinošs, ar dominējošu apelsīnu garšu.
Campari ir dažādu augu, zālīšu un augļu infūzija alkoholā un ūdenī – pēdējie divi ir vienīgās plašākai sabiedrībai zināmās sastāvdaļas, jo tā tiek rūpīgi sargāta un netiek izpausta.
Gatavots rūpīgi atlasītus Semillon un Sauvignon vīnogu vīnus papildinot ar liķieri, kas iegūts izcilas kvalitātes saldos un rūgtos apelsīnus vairākus mēnešus izturot alkoholā. Gatavots rūpīgi atlasītus Semillon un Sauvignon vīnogu vīnus papildinot ar liķieri, kas iegūts izcilas kvalitātes saldos un rūgtos apelsīnus vairākus mēnešus izturot alkoholā.
Ramazzotti atklājas ar hibisku ziedu un apelsīnu ziedu aromātiem. Tā garša ir salda un ziedaina ar apelsīna un bazilika niansēm. Svaigs vermuts ar patīkami saldenu pēcgaršu.
Dzirkstošs vīna dzēriens, kas gatavošanas procesā papildināts ar dažādiem rūgtiem augiem. Tam ir pussalda garša un tropisko augļu buķete. Ieteicams baudīt ar ledu un apelsīna šķēlītēm, pasniegt atdzesētu.
Autentisks Bianco vermuts no senās, tradīcijām bagātās Gancia ražotnes, kur tika izgatavots pirmais Bianco vermuts Itālijā. Gancia Bianco ir simbols izcili augstai kvalitātei. Lielisks kā aperitīvs vai kokteiļos kopā ar ledu.
Aromatizēts augļu vīns izgatavots no vīnogām, kas audzētas Vidusjūras valstīs. Dzērienam piemīt viegla, atsvaidzinoša garša un maigs ziedu, un muskata aromāts. Pirms lietošanas iesakām atdzesēt līdz 6 – 8oC temperatūrai. Pasniedzams pie desertiem un augļiem vai kā aperitīvs.
Leģendārais vermuts – kompānijas Martini pirmais produkts (1863. gads) – ir ar daudzšķautnainu komplicētu aromātu un spilgtu, līdzsvarotu rūgti saldu garšu. Ziedu un vaniļas garša ar citrona pieskaņu ir lieliski līdzsvarota ar smaržīgu pļavas zāļu un estragona rūgtumu. RAŽOŠANAS ĪPATNĪBAS Tāpat kā visi Martini vermuti, šis arī ir izgatavots uz
Vermuts izgatavots no augstākās kvalitātes vīna pievienojot vairāk nekā četrdesmit dabīgo garšaugu. Tam ir samazināts pievienotā cukura daudzums, lai radītu sausu, bet ne rūgtu vermutu.
Vermuts izgatavots no augstākās kvalitātes baltvīna pievienojot vairāk nekā 40 dabīgo garšaugu. Tam piemīt spilgti izteikts aromāts ar maigo saldumu, vaniļas pieskaņu un rūgteni saldo piegaršu.
Alkohola saturs: 18 % Produkta apraksts: Burtiski tulkojot Punt e Mes, nozīmē Viena deva Sarkanā Vermuta un puse devas rūgtā bittera. Punt e Mes ir patīkami rūgts un absolūti apburošs itāļu aperitīvs. Sarkanā Vermuta, Punt e Mes ir daudzu oriģinālu kokteiļu sastāvdaļa, pateicoties tā pievilcīgajai rūgtai garšai. Vienmēr pasniedz ar tonizējošu
Brīnišķīgs garšaugu aperitīvs ar nogatavojušos ķiršu garšu un aromātu. Tam piemīt rūpīgi izvēlētu sastāvdaļu aromātu kompozīcija, kas nodrošina tā neatkārtojamo un izteikto garšu!
ROCK & CRANBERRY COSMOPOLITAN leģendārs lielpilsētu ballīšu dzēriens. Dzēriena sulīgais apelsīnu aromāts ar izsmalcinātām dzērveņu notīm ļaus Jums izklaidēties un aizmirst ikdienas raizes! I
Rumba & Salsa Pina Colada apvieno slavenākā svētku dzēriena garšu ar dienvidu ritmu enerģiju. Sulīgs ananāss un salds kokosrieksts ir pirmais solis aizraujošam vakaram.
Brīnišķīgs garšaugu aperitīvs ar persiku garšu un aromātu. Tam piemīt rūpīgi izvēlētu sastāvdaļu aromātu kompozīcija, kas nodrošina TOTINO Peach neatkārtojamo un izteikto garšu! Satur sulfītus. Pasniegt atdzesētu līdz 16°C temperatūrā.
Vermuts. Šis vermutus radīts iedvesmojoties no oriģinālās receptes, kas joprojām saglabājies Gonzalez Byass vēsturiskajos arhīvos, kas datēti ar 1896. gadu, tos sauc par “franču vermutu”. Tas ir Gonzalez Byass Fino Sherry ar atšķirīgu, sausu raksturu un sāļu apdari. La Copa Extra Seco raksturīgi – citrusu aromāti un gardās rūgtās ķiploka
Vermuts. Gonzalez Byass atjaunoja orģinālo 19.gs. sarkanā vermuta recepti. Tas ir radīts no Oloroso un Pedro Ximenez vīna, kas izturēti ilgāk, kā 8 gadus solera sistēmā, pedantiski apvienojot ar dažadiem augiem un spēcijām (vērmeles, kanēlis, kalnu mētra, apelsīnu miza, muskatrieksts). Tas ideāli iederas klasisko un mūsdienu kokteiļu receptēs, kā arī
Vermuts ir intensīvā karneola dārgakmens krāsā. Tam ir raksturīgas karamelizēto apelsīnu, sakrano augļu, rabarberu, rozīņu, vaniļas, anīsa, piparu un krustnagliņu notis. Pēcgarša ir patīkami rūgtena.
Vermuts izgatavots no augstākās kvalitātes baltvīna pievienojot vairāk nekā 40 dabīgo garšaugu. Tam piemīt spilgti izteikts aromāts ar maigo saldumu, vaniļas pieskaņu un rūgteni saldo piegaršu.
Vermuts izgatavots no augstākās kvalitātes baltvīna pievienojot vairāk nekā 40 dabīgo garšaugu. Tam piemīt spilgti izteikts aromāts ar maigo saldumu, vaniļas pieskaņu un rūgteni saldo piegaršu.